/>

GPS Escape Singles

- een spannende fluisterboottocht voor singles -

Escape Tour Uitje Nieuwkoop

Ontsnappingstocht op het water voor singles

Ken je de Escape Room? Deze GPS Escape is een nog leukere variatie!


In de lente- en zomerperiode is het heerlijk om er even op uit te kunnen.  Maar het valt niet altijd mee om activiteiten te vinden die leuk zijn om in je eentje te doen. Kom daarom bij ons de GPS Escape Boat Tour voor singles doen!


De ideale manier om andere singles te ontmoeten en beter te leren kennen is door met elkaar de geheime codes te ontrafelen van deze leuke sloepentocht in fluisterboot. De Nieuwkoopse Plassen zijn daar de perfecte omgeving voor.

Een spontane manier om kwaliteiten in een ander te ontdekken door in een relaxte stemming deze activiteit te ondernemen, in een vrolijke sfeer en zonder druk. En wie weet zit er iemand bij waar je nog eens mee zou willen afspreken.


Vooraf wordt je verwelkomd bij The Lake Inn met een lekker bakje koffie of thee en een petitfours. Tijdens de tour zorgen wij voor frisdrank en een knabbeltje op onze kosten.


Deze GPS Escape Singles Boat Tour kunnen we afronden met een gezellig drankje in The Lake Inn. Deze laatste drankjes zijn voor eigen kosten. Zo kun je het net zo gezellig maken als je zelf wilt. Iedereen krijgt een leuke herinnering mee.


Prijs voor deze middag: € 37,00


Deze speciale Single Tour wordt gevaren in onze prachtige elektrische Be A Team Stormer sloep met schipper. Zo kunnen jullie je bezighouden met het spel en met elkaar. De middag kan doorgaan vanaf 6 personen. Als er per middag meer dan 12 personen zich aanmelden zetten we een extra sloep in. We ontvangen jullie graag.


Om groepen te kunnen samenstellen werken wij met leeftijdscategorieën en persoonlijke belangstelling voor specifiek mannen of vrouwen, of welke andere geaardheid dan ook. Om te beginnen hebben we de beschikbare data verdeeld in groepen volgens een bepaald schema.


Klik voor de mogelijkheden hieronder op de oranje knop!

groen

Raadsels, raadsels….

Aan de hand van onze speciale app op je mobiele telefoon ontdek je het gebied. Ontraadsel alle versleutelde gegevens! Geheime codes lokken je het gebied in, om daar door jullie ontcijferd te worden. Alleen door samenwerking kun je volgens een speciale strategie de gecombineerde hints verwerken. Aan de hand van de ‘scheepsleidraad’ wordt duidelijk hoe de uitdagende route gevaren moet worden. Met welke inzichten ontrafel je de oplossing? Kun je de codes vertalen? Krijg je de sloten geopend? Welke cijfercombinaties helpen je verder? Wie vindt de essentie van het raadselachtige complot? Hef blokkades op om je einddoel te bereiken. Om deze speciale inzichten te krijgen heeft ieder een eigen taak aan boord! Alle teamleden komen aan bod. Bij deze uitdaging is vooral samen plezier hebben de rode draad. Doorgrond alles met behulp van de GPS-gegevens, die bij het startpunt op jouw smartphone gedownload worden. 

Neem hiervoor een volledig opgeladen telefoon mee!

raadsels

Wat voor weer zou het zijn?

Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel! 

Op de Nieuwkoopse Plassen is het al snel prima weer! Waar weersvoorspellers donkere wolken zien drijft de damp van het wateroppervlak van de plassen de wolken weg naar de omliggende gebieden en piept de zon al snel door het wolkendek heen. Waar het in de omgeving nog regent is het op de plassen van Nieuwkoop gewoon droog!

Deze zegswijze spreekt ons aan. Neem bij dreigende regen regenkleding mee. Ook dan is de GPS Escape fijn om te doen. Op het water is het altijd iets koeler dan op het land. Draag verschillende laagjes kleding, als de zon gaat schijnen is het uit de wind al meteen een stuk warmer.

groen

Voorwaarden 

* Bij de reservering betaal je het gehele bedrag ineens. Mocht je onverhoopt de tocht niet kunnen maken, dan kun je tot 2 weken voorafgaand aan de datum van je reservering opzeggen. Je ontvangt dan het  bedrag  met aftrek van 10 euro administratiekosten van ons retour;

 * Vanaf een week voorafgaand aan de datum van je reservering storten we alleen de kosten voor de meevarende personen terug. Wij zijn dan namelijk zelf verplicht de boothuur te betalen aan onze partners;

* Besluit je korter dan een week van te voren geen gebruik te maken van de reservering, dan kunnen wij helaas geen restitutie verlenen.


Uitje Nieuwkoop is een onderdeel van Be A Team Evenementen en Asana Trainingen

eropuitjenieuwkoop

Spelevaren op de plassen

Met ons team verzorgen wij activiteiten in  het prachtige natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen. Hierbij varen we in elektrische fluisterboten, die gemakkelijk zelf te besturen zijn. Onze missie met deze actieve vaartochten is mensen mee te laten genieten van deze prachtige natuur waar wij zelf dagelijks in mogen leven. 

Samenwerken, inzichten opdoen, actief genieten en humor vormen de rode draad.

spelletjes-in-de-natuur

Spelletjes in de natuur

De een heeft wat met cijfers, de ander meer met woorden. Ook creatieve aspecten en muzikale interesses komen aan bod. Specifieke kennis over allerlei onderwerpen, inzichten op breder niveau en digitale slimmigheid zijn ook handig om te hebben. Samen kom je er dan uit.

En ondertussen geniet je met zijn allen van de rust in de prachtige Nieuwkoopse natuur.