/>
Escape Tour Uitje Nieuwkoop

Over Uitje Nieuwkoop & Be A Team

'we willen mensen op het water laten genieten van onze prachtige natuur'

Maak kennis met ons team

bea

Bea

Bea is communicatietrainer, zeilinstructeur, recreatieleider, yogadocent en polariteitcoach. Ja echt! Ze combineert alles tot verrassende variaties aan activiteiten die gekenmerkt worden door creativiteit, professionaliteit en (als het ff kan) perfectie.
Escape Tour Uitje Nieuwkoop

Pien

Pien is handig met handen en honden. Ze is ook groepsleider in houtbewerking, coach en zeilinstructeur. Daarnaast is ze druk doende met de logistiek, het onderhoud van boten, ondersteunende catering en afwerking van van alles. Een echte bezige bij!
be-a-team-team

Ons Kanjerteam

Voor het begeleiden van onze activiteiten op en rond het water werken we graag samen met ons favorietenteam, onder anderen bestaande uit: ons mee:  Willem, Sandra, Margriet, Monique, Cecilia, Louise, Sven, Stein, Lars en Sten. Onze kanjers!

Fluistertochten op de plas

Escape Tour Uitje Nieuwkoop

Escape Tour

Spannende avonturentocht met een fluistersloep voor het hele gezin

Fortune Lake Battle Uitje Nieuwkoop

MoorDDrooM

Deze nieuwe tochten zijn te reserveren   vanaf april 2023

Sloepen en Snoepen Uitje Nieuwkoop

Sloepen & Snoepen

Deze nieuwe tochten zijn te reserveren   vanaf september 2023

verveling-door-corona

Fluistervaren tegen verveling

In deze tijd er lekker op uitgaan met elkaar? Voor  een gezin met kinderen in meerdere leeftijdscategorieën valt het niet mee om een activiteit te vinden waarbij iedereen het naar de zin heeft.  Met onze sloepentochten in fluisterboten heb je een superactiviteit gevonden!
eropuitjenieuwkoop

Spelevaren op de plassen

Met ons team verzorgen wij activiteiten in  het prachtige natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen. Hierbij varen we in elektrische fluisterboten, die gemakkelijk zelf te besturen zijn. Onze missie met deze actieve vaartochten is mensen mee te laten genieten van deze prachtige natuur waar wij zelf dagelijks in mogen leven. 

Samenwerken, inzichten opdoen, actief genieten en humor vormen de rode draad.

Spannend, speels en voor elke leeftijd!

spelletjes-in-de-natuur

Spelletjes in de natuur

De een heeft wat met cijfers, de ander meer met woorden. Ook creatieve aspecten en muzikale interesses komen aan bod. Specifieke kennis over allerlei onderwerpen, inzichten op breder niveau en digitale slimmigheid zijn ook reuze handig. Voor de kleinsten is er een hoopt te zien. En ondertussen geniet je met zijn allen van de rust in de prachtige Nieuwkoopse natuur.

Reacties

Wat vonden jullie van de Escape Tour?