/>

GPS Escape 

MoorDDrooM

- een spannende fluisterboottocht -

Ontsnappingstocht op het water

Ken je de Escape Room? Deze GPS Escape MoorDDrooM is een nog leukere variatie!


Wil je met elkaar het water op om een fantastische middag (ochtend) te hebben? Kom erachter of je samen mysterieuze gebeurtenissen op kunt lossen. Dit “MoorDDrooM”-sloepentochtspel is het perfecte groepsuitje voor team, familie (kinderen vanaf 12 jaar) of vriendengroep, waarbij teambuilding en vermaak samengaan. Ondertussen geniet je van de prachtige natuur van de Nieuwkoopse Plassen. 


De verdwijning

Er gebeuren vreemde dingen in Nieuwkoop en omgeving. Karel Paalman is al enige tijd vermist. Rechercheur Elly van Alphen heeft het stokje overgenomen van oud rechercheur Dirksen en werpt zich op deze ‘cold case’. Dirksen had een bijzondere manier van dossiers aanleggen. Elly kan daar wel wat hulp bij gebruiken tijdens dit sloepentochtspel.


Hoe en wat

Hoe kunnen jullie toegang vinden tot die vreemde documenten? Wat waren de gebeurtenissen voorafgaand aan de vermissing? Met welke mensen ging Karel  om? Welke intriges speelden er in de omliggende dorpen en in de daartussen gelegen natuur? Wat hebben al die woordspelingen er in vredesnaam mee te maken? Klinken de verhalen die je hoort aannemelijk? Hoe ziet deze situatie eruit vanaf de sloep? Welke onderzoeken zijn er op te helderen? De uitdaging is om via samenwerking alle informatie te bundelen om zo systematisch tot conclusies te komen. Perfecte teambuilding in dit groepsuitje!

groen

Raadsels, raadsels….

Tips & aanwijzingen

Aan de hand van de Be A Team-App vind je de juiste route voor de sloepentocht en hoor je hoe de verschillende personages die met het plot te maken lijken te hebben zich voorstellen. In het MoorDDroom-pakket krijg je alle links en mogelijke materialen mee die je nodig zult hebben bij dit onderzoek als groepsuitje. Wie is verantwoordelijk voor deze vermissing, waar is Karel Paalman en wat heeft er plaats gevonden?

De Oplossing

Komen jullie er uit? Jullie worden bij dit sloepentochtspel uitgedaagd om bij terugkomst je bevindingen in een ludieke presentatie samen te vatten. Tijdens de prijsuitreiking wordt bekend gemaakt wie de MoorDDrooM Trofee gewonnen hebben. Iedereen krijgt een leuk souvenir mee.

Dus wil je dit sloepentochtspel  waarin teambuilding verweven zit komen doen als groepsuitje?  Boek dan dit fantastische fluistersloepenspel in de natuur!

Om alle inzichten te krijgen krijgt ieder een eigen taak aan boord.  Bij deze uitdaging is vooral samen plezier hebben de rode draad. Doorgrond alles met behulp van de GPS-gegevens, die bij het startpunt op jouw smartphone gedownload worden. 

Neem hiervoor een volledig opgeladen telefoon mee!

raadsels

Wat voor weer zou het zijn?

Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel! 

Op de Nieuwkoopse Plassen is het al snel prima weer! Waar weersvoorspellers donkere wolken zien drijft de damp van het wateroppervlak van de plassen de wolken weg naar de omliggende gebieden en piept de zon al snel door het wolkendek heen. Waar het in de omgeving nog regent is het op de plassen van Nieuwkoop gewoon droog!

Deze zegswijze spreekt ons aan. Neem bij dreigende regen regenkleding mee. Ook dan is de GPS Escape fijn om te doen. Op het water is het altijd iets koeler dan op het land. Draag verschillende laagjes kleding, als de zon gaat schijnen is het uit de wind al meteen een stuk warmer. Voor jonge kinderen beschikken wij over zwemvesten.

weer

Boottocht samenstellen

Van varen zonder boot word je erg nat ;-) Bij je boeking reserveer je dus eerst jouw fluistersloep. € 90,-              

Daarna stel je jouw gezelschap samen. Verschillende prijzen voor verschillende leeftijden:

Volwassenen €30,-

Jongeren (12-18 jaar) € 18,-

groen

Voorwaarden 

* Om veilig te kunnen varen moeten er minstens 2 volwassenen boven de 18 jaar mee;

* Bij de reservering betaal je het gehele bedrag ineens. Mocht je onverhoopt de tocht niet kunnen maken, dan kun je tot 2 weken voorafgaand aan de datum van je reservering opzeggen. Je ontvangt dan het  bedrag met aftrek van 10 euro administratiekosten van ons retour;

 * Vanaf een week voorafgaand aan de datum van je reservering storten we alleen de kosten voor de meevarende personen terug. Wij zijn dan namelijk zelf verplicht de boothuur te betalen aan onze partners;

* Besluit je korter dan een week van te voren geen gebruik te maken van de reservering, dan kunnen wij helaas geen restitutie verlenen.


Uitje Nieuwkoop is een onderdeel van Be A Team Evenementen en Asana Trainingen

verveling-door-corona

Fluistervaren

Er lekker op uit met elkaar? Voor een gezin of familiegroep met kinderen boven de 12 jaar valt het niet mee om een activiteit te vinden waarbij iedereen het naar de zin heeft.  Met onze sloepentochten in fluisterboten heb je een superactiviteit gevonden! Zijn er kleineren kinderen? Dan adviseren wij de Escape Boat Tour te doen.
eropuitjenieuwkoop

Spelevaren op de plassen

Met ons team verzorgen wij activiteiten in  het prachtige natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen. Hierbij varen we in elektrische fluisterboten, die gemakkelijk zelf te besturen zijn. Onze missie met deze actieve vaartochten is mensen mee te laten genieten van deze prachtige natuur waar wij zelf dagelijks in mogen leven. 

Samenwerken, inzichten opdoen, actief genieten en humor vormen de rode draad.

spelletjes-in-de-natuur

Spelletjes in de natuur

De een heeft wat met cijfers, de ander meer met woorden. Ook creatieve aspecten en muzikale interesses komen aan bod. Specifieke kennis over allerlei onderwerpen, inzichten op breder niveau en digitale slimmigheid zijn ook reuze handig. Voor de kleinsten is er een hoopt te zien.

En ondertussen geniet je met zijn allen van de rust in de prachtige Nieuwkoopse natuur.

klik hiernaast en boek nog snel zo'n heerlijke vaartocht