/>

GPS Escape

- een spannende fluisterboottocht voor de hele familie -

Escape Tour Uitje Nieuwkoop

Ontsnappingstocht op het water

Ken je de Escape Room? Deze GPS Escape is een nog leukere variatie!


In deze mooie zomerperiode is het heerlijk om er even op uit te kunnen.  Het valt niet altijd mee om activiteiten te vinden die iedereen leuk vindt. Met onze GPS Escape  heb je daar de mooiste oplossing voor gevonden. Geniet met de fluistersloep van de prachtige Nieuwkoopse Plassen en het idyllische natuurgebied.  Drie uur lang op pad met je eigen fluisterboot en een serie diverse opdrachten. Een echte uitdaging voor mensen met verschillende interesses! Spannend, speels en voor elke leeftijd!

groen

Raadsels, raadsels….

Aan de hand van onze speciale app op je mobiele telefoon ontdek je het gebied. Ontraadsel alle versleutelde gegevens! Geheime codes lokken je het gebied in, om daar door jullie ontcijferd te worden. Alleen door samenwerking kun je volgens een speciale strategie de gecombineerde hints verwerken. Aan de hand van de ‘scheepsleidraad’ wordt duidelijk hoe de uitdagende route gevaren moet worden. Met welke inzichten ontrafel je de oplossing? Kun je de codes vertalen? Krijg je de sloten geopend? Welke cijfercombinaties helpen je verder? Wie vindt de essentie van het raadselachtige complot? Hef blokkades op om je einddoel te bereiken. Om deze speciale inzichten te krijgen heeft ieder een eigen taak aan boord! Alle teamleden en ook bij gezinnen komt iedereen aan bod. Bij deze uitdaging is vooral samen plezier hebben de rode draad. Doorgrond alles met behulp van de GPS-gegevens, die bij het startpunt op jouw smartphone gedownload worden. 

Neem hiervoor een volledig opgeladen telefoon mee!

raadsels

Wat voor weer zou het zijn?

Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel! 

Op de Nieuwkoopse Plassen is het al snel prima weer! Waar weersvoorspellers donkere wolken zien drijft de damp van het wateroppervlak van de plassen de wolken weg naar de omliggende gebieden en piept de zon al snel door het wolkendek heen. Waar het in de omgeving nog regent is het op de plassen van Nieuwkoop gewoon droog!

Deze zegswijze spreekt ons aan. Neem bij dreigende regen regenkleding mee. Ook dan is de GPS Escape fijn om te doen. Op het water is het altijd iets koeler dan op het land. Draag verschillende laagjes kleding, als de zon gaat schijnen is het uit de wind al meteen een stuk warmer. Voor jonge kinderen beschikken wij over zwemvesten.

weer

Boottocht samenstellen

Van varen zonder boot word je erg nat ;-) Bij je boeking reserveer je dus eerst jouw fluistersloep. € 90,-              

Daarna stel je jouw gezelschap samen. Verschillende prijzen voor verschillende leeftijden:

Volwassenen € 25,-

Jongeren (12-18 jaar) € 15,-

Kinderen (4-12 jaar) € 12,50

Kleintjes (0-4 jaar) Gratis
groen

Voorwaarden 

* Om veilig te kunnen varen moeten er minstens 2 volwassenen boven de 18 jaar mee;

* Bij de reservering betaal je het gehele bedrag ineens. Mocht je onverhoopt de tocht niet kunnen maken, dan kun je tot 2 weken voorafgaand aan de datum van je reservering opzeggen. Je ontvangt dan het  bedrag met aftrek van 10 euro administratiekosten van ons retour;

 * Vanaf een week voorafgaand aan de datum van je reservering storten we alleen de kosten voor de meevarende personen terug. Wij zijn dan namelijk zelf verplicht de boothuur te betalen aan onze partners;

* Besluit je korter dan een week van te voren geen gebruik te maken van de reservering, dan kunnen wij helaas geen restitutie verlenen.


Uitje Nieuwkoop is een onderdeel van Be A Team Evenementen en Asana Trainingen

verveling-door-corona

Fluistervaren

Er lekker op uit met elkaar? Voor een gezin of familiegroep met kinderen in meerdere leeftijdscategorieën valt het niet mee om een activiteit te vinden waarbij iedereen het naar de zin heeft.  Met onze sloepentochten in fluisterboten heb je een superactiviteit gevonden!
eropuitjenieuwkoop

Spelevaren op de plassen

Met ons team verzorgen wij activiteiten in  het prachtige natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen. Hierbij varen we in elektrische fluisterboten, die gemakkelijk zelf te besturen zijn. Onze missie met deze actieve vaartochten is mensen mee te laten genieten van deze prachtige natuur waar wij zelf dagelijks in mogen leven. 

Samenwerken, inzichten opdoen, actief genieten en humor vormen de rode draad.

spelletjes-in-de-natuur

Spelletjes in de natuur

De een heeft wat met cijfers, de ander meer met woorden. Ook creatieve aspecten en muzikale interesses komen aan bod. Specifieke kennis over allerlei onderwerpen, inzichten op breder niveau en digitale slimmigheid zijn ook reuze handig. Voor de kleinsten is er een hoopt te zien.

En ondertussen geniet je met zijn allen van de rust in de prachtige Nieuwkoopse natuur.

klik hiernaast en boek nog snel zo'n heerlijke vaartocht