/>

Paasontbijt Vaartocht


Kom je ook lekker varen onder het genot van een heerlijk vers bereid ontbijt van The Lake Inn? 


Dit speciale paasontbijt met vaartocht is een unieke gelegenheid om met elkaar de lente in te wijden.


LET OP: Alleen nog 3 plaatsen beschikbaar op 1e Paasdag!!

Escape Tour Uitje Nieuwkoop

Nog geen plannen voor Pasen?

We varen heerlijk over de Nieuwkoopse Plassen door de prachtige vaartjes en laten je speciale plekjes ontdekken, waar in het vroege voorjaar al heel wat gebeurt in de natuur. Genieten met een grote G.

Zijn de zeldzame Purperreigers al weer gearriveerd vanuit Afrika?

Hoe werken de brug en het schutsluisje, die met de hand bediend moeten worden? Leuke onderbrekingen van deze ‘Paasontbijt Vaartocht’. Als je wilt kan de schipper je er van alles over vertellen.

lekker, lekker….

Het heerlijke ontbijt van The Lake Inn is één van de specialiteiten van de lunchroom, waar zoveel gasten enthousiaste recensies over schrijven.


Voor dit Paasontbijt met vaartocht gaan we in onze mooie Stormer-sloep (die voorzien is van een fluistermotor) in alle stilte genieten van de natuur. Je kunt elkaar en alles om je heen dus goed horen. Je hebt geen last van een motorgeluid, zoals bij de dieselmotor.


Zittend op de zachte kussens van de sloep eet je met elkaar van de speciaal voor deze gelegenheid mooi gedekte tafel aan boord.
Fortune Lake Battle Uitje Nieuwkoop

Vier de nieuw lente!

Gun jezelf een prachtig begin van een nieuwe lente. Hier lees je over de mooie symbolische betekenis ervan.


Je kunt je individueel inschrijven of als complete groep van 12 personen.


Programma

  • 9.00 uur Verzamelen bij The Lake Inn (vraag naar de gratis parkeeropties)
  • 9.30 De sloep vertrekt
  • Onderweg geniet je van een heerlijk vers bereid ontbijt (met streekproducten) en de prachtige omgeving.
  • 11.30 uur De sloep meert weer aan bij het vertrekpunt

Kosten: € 29,50 per persoon (Vaartocht met schipper en ontbijt)

raadsels

Wat voor weer zou het zijn?

Prachtige Paasdagen-op-de-Plas-weer!

In Nieuwkoop zeggen ze sowieso: Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel! 

Op de Nieuwkoopse Plassen is het al snel prima weer! Waar weersvoorspellers donkere wolken zien drijft de damp van het wateroppervlak van de plassen de wolken weg naar de omliggende gebieden en piept de zon al snel door het wolkendek heen. Waar het in de omgeving nog regent is het op de plassen van Nieuwkoop gewoon droog!

Deze zegswijze spreekt ons aan. Neem bij dreigende regen regenkleding mee. Ook dan is de GPS Escape fijn om te doen. Op het water is het altijd iets koeler dan op het land. Draag verschillende laagjes kleding, als de zon gaat schijnen is het uit de wind al meteen een stuk warmer. Voor jonge kinderen beschikken wij over zwemvesten.

groen

Voorwaarden 

* Om veilig te kunnen varen moeten er minstens 2 volwassenen of 1 volwassene + een jongere tussen 12 en 18 jaar mee;

* Bij de reservering betaal je het gehele bedrag ineens. Mocht je onverhoopt de tocht niet kunnen maken, dan kun je tot 2 weken voorafgaand aan de datum van je reservering opzeggen. Je ontvangt dan het  bedrag met aftrek van 10 euro administratiekosten van ons retour;

 * Vanaf een week voorafgaand aan de datum van je reservering storten we alleen de kosten voor de meevarende personen terug. Wij zijn dan namelijk zelf verplicht de boothuur te betalen aan onze partners;

* Besluit je korter dan een week van te voren geen gebruik te maken van de reservering, dan kunnen wij helaas geen restitutie verlenen.


Uitje Nieuwkoop is een onderdeel van Be A Team Evenementen en Asana Trainingen