Personeelsvereniging

Activiteiten organiseren voor de personeelsvereniging.

Veel grote organisaties personeelsverenigingen/of de personeelsvereniging  willen regelmatig het personeel iets moois aanbieden om bijvoorbeeld iedereen te bedanken voor hun inzet.

personeelsvereniging

Door naast het werk met elkaar leuke activiteiten te ondernemen zal de onderlinge sfeer een impuls krijgen. Hierdoor maken de medewerkers elkaar in een andere situatie mee en zullen op het werk ook een ander contact met elkaar krijgen.

personeelsverenigingOp meerdere manieren heeft dit voordelen. De activiteiten zullen buiten de noemer van ‘een fijne dag met elkaar’ ook een positief effect hebben op de werksfeer. Medewerkers krijgen eerder het gevoel gewaardeerd te worden en zullen ze zichzelf ook extra voor het bedrijf inzetten.

personeelsverenigingVoor grote groepen zoals een personeelsvereniging kan UitjeNieuwkoop een aantal activiteiten organiseren waarin altijd iets van je gading bij zit. Want ieder mens heeft zo zijn voorkeuren en daarbij is het niet altijd Vlotten bouwen met personeelsverenigingeenvoudig om tijdens een personeelsdag iedereen tegemoet te komen. Bij UitjeNieuwkoop kunnen we voor een personeelsvereniging veel betekenen. We kunnen bijvoorbeeld een scala van activiteiten organiseren.

Personeelsvereniging gaat wandelen in de Ruygeborg

Bijvoorbeeld een dag met zes verschillende activiteiten waarvan ieder personeelslid 3 mag kiezen en voorkeuren kan aangeven. Er wordt dan een praktische indeling gemaakt,

personeelsverenigingwaarbij leden van een team, of van een personeelsvereniging  rouleren tussen de activiteiten. Tussen door is er de mogelijkheid om te lunchen en te pauzeren op de manier waar men voor kiest.

 

 

Welke activiteiten zou een personeelsvereniging kunnen doen bij UitjeNieuwkoop:

 • Zeilen met een schipper aan boord
 • GPS code-boxtocht in fluisterboot
 • Kanoën door het natuurgebied
 • Suppen (Stand Up Paddling ) op een surfplank
 • Optimistenzeilrace in aangepaste bootjes
 • Parcours afleggen in Roeiboten
 • Wandelen in een natuurgebied met foerageergebied voor broed en trekvogels
 • Fietsen door het plassengebied
 • Vlotten bouwen en varen
 • Verschillende tochten

Verschillende catering mogelijkheden:

 • Diner of bbq in restaurant of op terras
 • Dinerbuffet of bbq in het natuurgebied
 • Kookworkshop in de natuur
 • Vlotte tapas en drankjes onderweg
 • Luxe lunch met gevarieerd belegde broodjes, soep, quiche, dranken
 • Prof-kok kookt voor u op een eiland
 • Nieuwkoopse gerookte paling onderweg

Vraag naar meerdere opties voor activiteiten voor een personeelsvereniging of groepsuitje.

in elektroboten met de personeelsvereniging

Fietsen met de personeelsverenigingroeien met de personeelsverenigingwandelen met de personeelsverenigingkanoen met de personeelsverenigingwandelen met de personeelsverenigingpersoneelsvereniging

personeelsvereniging

UitjeNieuwkoop iGps escapes een onderdeel van:

Be A Team Evenementen

 

Ken je de Nieuwkoopse Plassen?

Volgens een legende werd Nieuwkoop in het begin van de twaalfde eeuw gesticht door een groep zigeuners, die vanwege een gebroken wagenwiel niet verder konden reizen en besloten zich op deze plaats te vestigen.  Het gebroken rad komt terug in het gemeentewapen, maar in werkelijkheid is het dorp Nieuwkoop ontstaan als een gemeenschap van veenontginners, die de moerasachtige woestenij hier hebben omgevormd tot weiland en akkers.

De inwoners van Nieuwkoop leefden vooral van de landbouw en veeteelt. Vanaf de zestiende eeuw werd het turfsteken echter de belangrijkste bron van inkomsten. Doordat veengronden massaal werden afgegraven ontstonden er grote en diepe plassen, beter bekend als de Nieuwkoopse plassen. Dit veroorzaakte veel wateroverlast. In de zeventiende eeuw werd de waterhuishouding in het gebied sterk verbeterd door de bouw van molens en sluizen en aan het aan het einde van de achttiende eeuw werd besloten tot de droogmaking van een gedeelte van de plassen. De resterende plassen vormen inmiddels een belangrijk en prachtig recreatiegebied met vele bijzondere dieren en planten. In de twintigste eeuw breidde Nieuwkoop zich sterk uit. Sinds 1950 verdrievoudigde het aantal inwoners van de gemeente bijna. Er wonen nu in de hele gemeente Nieuwkoop (met 13 kernen) 27.435 inwoners. In het dorp Nieuwkoop zelf wonen bijna 9000 mensen

Om een indruk te krijgen van Nieuwkoop en omgeving:

Graag tot ziens bij: Uitje Nieuwkoop!

In natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen