Wie zijn wij

UITJENIEUWKOOP  is een jong en actief bedrijf. Ons doel is mensen op unieke wijze de pracht van het natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen te laten beleven. Hierin vinden we het belangrijk het accent te leggen op; de natuurlijke reacties van jezelf ont-dekken en bewust omgaan met je eigen relatie tot de natuur. Dit om tot meer inzicht en een diepere gewaarwording te komen. In een mooie balans tussen humor, ernst, ludieke actie en ontspanning, bieden we belevingstochten aan. Naast het gebruik van eigen kennis en kunde, kijken we naar alle mogelijkheden die we ‘in huis kunnen halen’ om zo een compleet en verdiepend geheel te realiseren.
De vraag van de klant is de ‘drive’ van het team van “Uitje Nieuwkoop”. (Bekend van “Be A Team-Evenementen” )

“Uitje Nieuwkoop”, “Be A Team-Evenementen“, “Zeilschool Nieuwkoop” en “Asana Trainingen”  is ontwikkeld door Bea Hekkers.

Als Communicatie-trainer, Zeilinstructeur, Recreatieleider, Yogadocent en Polariteits-coach combineert zij kennis en kunde waaruit  een  verrassende variatie aan activiteiten ontstaat die gekenmerkt wordt door professionaliteit en perfectie.Een vriendin vroeg me ooit; ‘Jij bent toch zeilinstructeur en communicatie trainer, kun je  voor mijn team training en teambuilding op het water verzorgen?’ Ik vond het een pracht-idee en ben daarmee aan de slag gegaan. Daaruit is ‘Be A Team’ ontstaan. Een geweldige samenwerking met collega’s, vrienden, vakmensen; ieder op zijn/haar gebied.
Ik vind het heerlijk om genieten van de natuur, anderen daarmee in contact te brengen, de samenwerking met mensen en bewustwordingsprocessen te begeleiden op ludieke wijze. Het team waar we de activiteiten mee neer weten te zetten is geweldig inspirerend.”  Aldus Bea Hekkers.Uw Schippers

Als 2e  verantwoordelijke, directe partner en collega is Pien Kieft. Zij is met haar achtergrond als Activiteiten Begeleider en groepsleider in houtbewerking, coach, zeilinstructeur een belangrijke aanvulling op het gebied van logistiek, onderhoud,  ondersteunende catering en afwerking.

Wie helpen er nog meer bij UITJENIEUWKOOP:

Verder werken regelmatig mee in het compleet maken van het aanbod  o.a.; Willem, Sandra, Margriet, Monique, Cecilia, Louise, Sven, Stein, Lars, Sten.

Be A Team team 1

 

Organisaties die al eerder bij ons een teamdag boekten;

Agis verzekeringen

-Boerenbond Deurne

Van Beynum Autobedrijven

-Comenius College Capelle a/d IJsel

Ipse De Bruggen

Justitiële Inrichting Nieuwersluis

-Hospice

KLM Service Equipment

NTI-NLP

Philadelphia

Politie Rotterdam Rijnmond

Rabobank Rijnstreek

Rechtbank Amsterdam

-ID College

UWV projectteam

VU Medisch Centrum Amsterdam

-Rotary

-Van der Sterre

-GSR Onderwijs

-Agilent Techologie​s

PV KPN

-Gemeente Nieuwkoop

Reinaerde

-Groene Hart Praktijkschool

-van Wijk Maritiem

-Dokterspraktijk Noorden

-Bij Petrus Woerden

-Van ’t Riet

-PKF Wallast

-Lions

-Wijkcentrum Swaenswijk

-Ilent

-WDP

-Vedette Jachtbouw

-RDW

-Van der Sterre

-Eneco

-ODMH

-Leger des Heils

-De Diamant Zevenhoven

-Takii

-Voetbalclub Ter Aar

-SOA Aids

-In Holland

-Rhenus Logistics

-Groenwest

-Gemeente Noordwijk

-Freddy’s

 

 

Gps routeGps route

Andere Initiatieven van Bea Hekkers;

Be A Team Evenementen

Zeilschool Nieuwkoop

Asana Trainingen

Om een indruk te krijgen van Nieuwkoop en omgeving:
Ken je de Nieuwkoopse Plassen?

Volgens een legende werd Nieuwkoop in het begin van de twaalfde eeuw gesticht door een groep zigeuners, die vanwege een gebroken wagenwiel niet verder konden reizen en besloten zich op deze plaats te vestigen.  Het gebroken rad komt terug in het gemeentewapen, maar in werkelijkheid is het dorp Nieuwkoop ontstaan als een gemeenschap van veenontginners, die de moerasachtige woestenij hier hebben omgevormd tot weiland en akkers.

De inwoners van Nieuwkoop leefden vooral van de landbouw en veeteelt. Vanaf de zestiende eeuw werd het turfsteken echter de belangrijkste bron van inkomsten. Doordat veengronden massaal werden afgegraven ontstonden er grote en diepe plassen, beter bekend als de Nieuwkoopse plassen. Dit veroorzaakte veel wateroverlast. In de zeventiende eeuw werd de waterhuishouding in het gebied sterk verbeterd door de bouw van molens en sluizen en aan het aan het einde van de achttiende eeuw werd besloten tot de droogmaking van een gedeelte van de plassen. De resterende plassen vormen inmiddels een belangrijk en prachtig recreatiegebied met vele bijzondere dieren en planten. In de twintigste eeuw breidde Nieuwkoop zich sterk uit. Sinds 1950 verdrievoudigde het aantal inwoners van de gemeente bijna. Er wonen nu in de hele gemeente Nieuwkoop (met 13 kernen) 27.435 inwoners. In het dorp Nieuwkoop zelf wonen bijna 9000 mensen

Graag tot ziens bij: Uitje Nieuwkoop

 

 

In natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen